facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

IB3 vs TV3

bielbarcelo | 24 Febrer, 2009 12:05

Aquests dies he rebut diversos correus electrònics signats pels amics Jaume Corbera, Pere Morey i Climent Garau, que diuen bàsicament el següent:

"Senyor Director d’IB3,

Això que feis de no deixar que determinats dies i hores puguem triar de veure TV3 és una indecència. Vosaltres no sou qui per dir-nos, als habitants de les Illes , quina televisió podem veure i quina no. Si voleu que vegem la vostra, feis programes de qualitat i sense dubte ens tendreu d’espectadors; i si no, deixau que vegem la televisió que vulguem, que tots som ja majorets d’edat per a saber què ens convé. Va costar molt tenir TV3 com perquè ara vosaltres ens impediu que la vegem amb total llibertat. No ens ho hauríem pensat mai, que el Govern “de progrés”, on hi ha dos grups en teoria especialment defensors dels drets lingüístics i culturals dels balears, ens posàs traves per a veure la televisió de Catalunya. En temps del PP podíem triar i ara que suposadament manau “els nostres” ens feis passar pel vostre embut quan us convé, tant si ens agrada com si no! És una vergonya! En lloc de fer amics us estau creant enemics, i serem molts els qui acabarem per no veure mai IB3, si continuau amb aquesta postura.

Deixau ja d’interferir TV3 i deixau-nos decidir a nosaltres quina televisió volem veure!" (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (128). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

EMILI DARDER

bielbarcelo | 20 Febrer, 2009 20:08

Dilluns la Fundació Emili Darder celebrarà un acte a can Alcover en commemoració de l'aniversari de l'assassinat del batle republicà de Ciutat Emili Darder. Dimarts al castell de Bellver a les 20 h també hi haurà un acte organitzat per la regiduria de cultura de l'ajuntament.

 

Posted in General. Comentaris: (10). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

NOU IMPULS DEL PSM A PALMA

bielbarcelo | 15 Febrer, 2009 21:07

El Congrés de dissabte del PSM-Entesa Nacionalista va esser tot un èxit: tant per la participació, com pel debat, com pel nou equip encapçalat per Biel Riera i Marina Crespi que agafarà les regnes de l'agrupació de Ciutat. Després d'una gran feina de'n Tomeu Carrió i en Magí Moranta aquests dos anys i mig anteriors, ara prenen el relleu un equip que combina joventut, experiència, gent que té càrrecs al govern, amb gent que està fora de les institucions, i amb un repte de recuperar la implantació del PSM a Palma, de potenciar la participació ciutadana, de fer noves propostes per la ciutat, i sobretot d'afrontar les eleccions municipals del 2011. Tot això, evidentment amb el suport de l'executiva del partit i del grup municipal de l'ajuntament encapçalat per Nanda Ramon.

Posted in General. Comentaris: (22). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

COMENCEN LES ELECCIONS BASQUES

bielbarcelo | 12 Febrer, 2009 12:01

Avui ha començat la campanya electoral al País Basc, però una part de l'electorat no podrà votar la seva opció política. En un estat que s'autodenomina com a democràtic i social de dret, en nom de la llei de partits polítics s'impedirà que una part important dels ciutadans i ciutadanes que s'identifiquen amb l'esquerra independentista puguin participar en aquestes eleccions. Tots hem d'estar d'acord en que es condemni la violència i les persones i entitats que la practiquen. Però no es poden criminalitzar les idees. I pens que això és el que està passant actualment. La llei de partits considera que la comissió de determinats delictes per part dels membres de  llistes electorals, impedeixen la seva participació electoral. Fent una interpretació extensiva (alguns dirien que exagerada), podriem arribar a la conclusió que altres partits polítics amb membres acusats i fins i tot comdemnats per delictes greus (de corrupció per exemple), tampoc es podrien presentar.

Sempre he comdemnat la violència i he participat en les manifestacions de comdemna de qualsevol atemptat. I també crec en el pluralisme polític i la solució dialogada dels conflictes.

Posted in General. Comentaris: (24). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

DIMONIS I CORREFOCS

bielbarcelo | 09 Febrer, 2009 10:51

Dissabte vaig esser juntament amb Joana Lluïsa Mascaró i altres companys del PSM i del BLOC a la manifestació per la nostra festa a la nostra cultura. Com sabeu una normativa Europea pot produir importants dificultats perquè els correfocs siguin participatius, i tots els dimonis i dimonions varen sortir el dissabte matí a reclamar els necessaris canvis perquè aquestes manifestacions culturals no perdin el seu sentit. La manifestació es feia conjuntament en altres indrets dels Països Catalans. Hi havia colles de dimonis de per tot arreu de Mallorca. Al cap davant de la manifestació en Toni Torrents i un representant de cada colla. L'ambient molt festiu i reivindicatiu.

Dir-vos que a més de les iniciatives per arreglar el tema que està fent Joana LLuïsa Mascaró com a consellera de cultura del CIM, la setmana que vé també farem gestions per Brussel·les.

Posted in General. Comentaris: (23). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

SANT ANTONI A GRACIA

bielbarcelo | 03 Febrer, 2009 11:52

Aquest cap de setmana he estat a les festes de Sant Antoni a Gracia que organitza des de fa molts anys en Toni Torrents amb el suport del Consell de Mallorca i de l'ajuntament de sa Pobla. La pluja va impedir gaudr de la festa al carrer, però els foguerons es varen encendre i els xeremiers varen sonar. La festa es traslladà al Centre Tradicionarius. Com sempre l'ajuntament de Gracia va donar totes les facilitats.

Varem aprofitar el cap de setmana per tenir diverses reunions amb joventuts de partits nacionalistes i amb la plataforma pel Dret a decidir.

Us pas fotos fetes per en Magí

Posted in General. Comentaris: (29). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent