facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

I ARA PALMA

bielbarcelo | 26 Novembre, 2008 17:21

I després del Congrés del PSM-Mallorca, ara vendrà el torn del congrés a Palma. Es preveu una renovació de l'Agrupació, perquè l'actual secretari general Tomeu Carrió i el secretari d'Organització, Magí Moranta han expressat la seva intenció de no repetir. Tots dos han fet una molt bona feina aquests darrers anys, i no podem més que agraïr-lis. I a més tots dos expressen la seva intenció de seguir col·laborant activament amb el PSM i amb l'Agrupació de Palma.

En Magí ens envia la convocatòria següent:

"El passat 25 de novembre es va fer una assemblea de la Federació de Palma on, entre d'altres temes, es va aprovar inicialment el reglament intern del 5è Congrés de la Federació.  El calendari del congrés és el següent. 
  • 12 de gener data final per a redactar ponències.
  • 14 de gener data final per tancar el cens.
  • 16 de gener. Lliurar còpia ponències a la militància.
  • 30 de gener. Termini arribada d'esmenes.
  • 2-5 de febrer. Conciliació d'esmenes.
  • 14 de febrer. Vè Congrés de la Federació de Palma.
 D'aquesta manera queda convocat el 5è Congrés de la Federació de Palma. Per a resoldre qualsevol dubte contactau amb la secretaria d'organització:  palma@psm-entesa.cat Palma, 27 de novembre de 2008
Magí­ Moranta, Secretari d'Organització
 

INFORMACIÓ ADJUNTA:

Us informam que Gabriel Riera Server va comunicar a l'assemblea del 25 de novembre la seva intenció de presentar la seva candidatura a Secretari General de la Federació de Palma. Per part d'aquest candidat s'ha demanat que vos informem que ha preparat una reunió pel proper dijous 4 desembre, a les 20h, a la seu central del partit per tal de començar a preparar les ponències que vol presentar, acompanyant a la seva candidatura, al proper congrés. Fa una crida a tota la militància que vulgui participar en aquest procés juntament amb la resta de la seva candidatura."

Per la meva banda, encoratjar a Biel Riera per la decisió presa de tirar envant la seva candidatura.

Posted in General. Comentaris: (9). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

CONGRES PSM-ENTESA NACIONALISTA

bielbarcelo | 17 Novembre, 2008 07:32

 

Posted in General. Comentaris: (31). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

DEM└ CONGR╔S

bielbarcelo | 14 Novembre, 2008 19:57

I el dia abans, avui matí a la comissió insular d'urbanisme s'aconsegueix salvar Son Baco. Un topònim més a afegir a la llista de topònomis salvats aquesta legislatura. Vull destacar la feinada de'n Toni Alorda a la Comissió per aturar aquest projecte de camp de golf a Campos, i la valentia final de Maria Lluïsa Dubon (que algun moment ens havia fet dubtar). Des del PSM no podem més que felicitar-nos del resultat final de la votació.

Com deià, demà el PSM afronta el seu 19è Congrés amb l'objectiu d'enfortir el partit, enfortir l'espai del nacionalisme progressista i ecologista i actualitzar el discurs del PSM per tal d'adaptar-lo a la nova realitat i als reptes de futur. Des de la cohesió interna i la tranquilitat d'un partit unit, esper que el debat serà profitòs i ens carreguerà d'idees i de forces per afrontar els pròxims anys.

Posted in General. Comentaris: (57). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

COGESTIO AEROPORTUARIA I PSOE

bielbarcelo | 12 Novembre, 2008 11:06

El Senat discuteix ahir una proposta del senador del Bloc-PSM, Pere Sampol sobre cogestió aeroportuària, per tal que els aeroports de les illes no quedin exclosos com pretén el Ministeri de Foment. La proposta reb el suport de la resta de partits nacionalistes, del senador progressista d'Eivissa, Pere "Casetes" i del PP. Però el PSOE hi vota en contra. En contra dels interessos econòmics de les illes Balears, defensant en aquest cas el criteri del Govern central que sembla no conèixer la problemàtica del nostre país. El més greu és que els dos senadors del PSOE per Mallorca voten també en contra d'aquesta proposició (el senador progressista de Menorca votà abstenció). Després de les fermes paraules del secretari general del PSIB-PSOE i president del Govern de les illes Balears reivindicant la cogestió aeroportuària per Balears, la pregunta és perquè el seu grup a Madrid no en fa cas.

Posted in General. Comentaris: (6). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

SAHARA

bielbarcelo | 04 Novembre, 2008 11:53

Fa una setmana es va organitzar un viatge als campaments de refugiats de Tinduf, organitzat pel Fons Mallorquí de Solidaritat, el Fons Menorquí i el Fons Pitiüs, juntament amb l'Associació d'Amics del Poble Saharaui. Hi acudien membres de l'Associació, del Govern, dels Consells i dels ajuntaments, així com familiars que han acollit nins saharauis. L'objectiu era per una banda expressar el suport al poble saharaui, i per altra conèixer de primera mà la difícil situació per la qual passen els refugiats i el saharauis en general, així com conèixer els projectes de cooperació que s'estan invertint allà.

Com que finalment no vaig poder acudir a aquest viatge, per motius laborals, us pas una foto que en Miquel Angel Llauger m'ha fet arribar de membres del Bloc, PSM i Verds.

Posted in General. Comentaris: (1). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent