facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

M╔S CANVIS AL GOVERN

bielbarcelo | 30 Setembre, 2008 09:48

Després d'uns dies de viatge per motius personals,quan he tornat he trobat més canvis al Govern, aquests precedits de bastanta polèmica interna dins un dels socis del pacte, UM. Al marge de l'evolució de la qüestió interna d'aquest partit, la presència de Miquel Nadal al Consell de Govern no té perquè canviar el panorama polític del pacte de Govern, però això ho dirà el temps. De moment, la gestió de la Conselleria de Turisme no crec que tengui grans canvis, tot i que l'actual situació econòmica obliga a afrontar el futur d'aquest sector amb decisió, i no deixar perdre l'oportunitat de l'actual clima favorable als principis d'acord entre hotelers, sindicats i administracions.

Posted in General. Comentaris: (5). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

CONFIRMATS ELS CANVIS AL GOVERN

bielbarcelo | 11 Setembre, 2008 08:12

Avui, Diada de Catalunya, demà Diada postissa de Mallorca. Però la notícia està a Menorca. Finalment Joana Barceló deixarà la presidència del Consell de Menorca  i substituirà Margarita Nájera com a portaveu del Govern i consellera de Treball. Entre d'altres coses, això vol dir que s'acabarà la polèmica creada pel tema de que la portaveu del Govern no s'expressàs habitualment en català, incomplint les normatives del propi Govern. Per altra banda, l'experiència de Joana Barceló ha d'esser una garantia de que el canvi serà positiu. En tot cas, de moment amb la situació de crisi econòmica, ja li espera una feinada al front de la Conselleria, i un dels primers temes, treure envant la convocatòria de formació per tal que els cursos comencin dins l'octubre.

Posted in General. Comentaris: (27). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

TREMPONADA DE FI D'ESTIU A SA POBLA

bielbarcelo | 08 Setembre, 2008 18:36

Aqui teniu el comunicat que feren els companys de l'agrupació de Sa Pobla:

Dissabte es va celebrar a l'oratori de Crestatx (Sa Pobla) el tradicional sopar de fi d'estiu organitzat per l'Ajuntament de Sa Pobla, que enguany per segon any consecutiu va tornar a desbordar totes les previsions de participació i va aplegar a Crestatx prop de 2000 pobleres i poblers per gaudir d'un trempó. L'Ajuntament hi aportà tots els ingredients (tomàtigues, cebes, pebres, tonyina, oli), a més de vi, coca de patata, gelat, taules i cadires.

Acompanyaren a la multitud poblera, el Batle Joan Comes, el 1r tinent de Batle i regidor del PSM Sebastià Gallardo, i la resta de membres del Consistori. Enguany comptàrem també amb la presència activa del Secretari General del PSM i Portaveu del BLOC, en Biel Barceló, qui també s'hi afegí i va sopar amb els nostres companys de l'agrupació de sa pobla.  En Biel va col·laborar de forma activa en la preparació del sopar, com podeu veure a la foto, ens va fer tota una demostració tallant la ceba pel trempó.

Posted in General. Comentaris: (16). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

SOPAR A LA FRESCA EN ES JONQUET

bielbarcelo | 07 Setembre, 2008 16:38

 

La feina de Nanda Ramon (regidora de cultura de Palma), Joana Lluïsa Mascaró (consellera de Cultura del CIM) i Biel Cerdà (director insular de patrimoni) ha permès l'inici de l'expedient de declaració de bé d'interès cultural des Jonquet, emblemàtic barri de Palma amenaçat per diversos projectes urbanístics. Aquesta declaració podria protegir la fesomia tan característica d'aquest barri mariner al costat de Santa Catalina. Encara no està tot fet, i per tant s'ha de seguir fent feina per aconseguir la protecció definitiva.

A més a més, la bona feina de Jaume Garau (director general de fons europeus) ha permés que recentment el Consell de Govern aprovàs una subvenció europea per la rehabilitació del teatre Mar i Terra, a cavall entre es Jonquet i santa Catalina, i que projecta la regiduria de cultura de Cort. El projecte ja ha rebut el vist i plau de la Comissió Insular de Patrimoni Històric i pot esser una realitat aquesta legislatura.

Per tot això el PSM-Entesa Nacionalista va decidir cloure els sopars a la fresca de cada estiu en es Jonquet amb més de dues-centes persones entre veïnats i amics i l'actuacio dels Whisky Facile. En podeu tenir més informació al blog de'n Magí Moranta.

Posted in General. Comentaris: (11). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

ENTREVISTA AL MALLORCA MAGAZIN

bielbarcelo | 04 Setembre, 2008 19:02

Si sabeu alemany podeu llegir l'entrevista que publica avui el Mallorca Magazin.

 interview biel barcelo.pdf

Posted in General. Comentaris: (8). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent