facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

ELS DOBLERS SEGUEIXEN MARCANT L'AGENDA POL═TICA

bielbarcelo | 29 Agost, 2008 10:03

Zapatero no compleix el seu compromís amb el projecte de reconversió de la platja de Palma. Continua la incògnita sobre qui nomenarà el govern espanyol per dirigir aquest projecte. Però el més important és que també segueix essent una incògnica la inversió que destinarà l'Estat al projecte.

Mentrestant Solbes no ens anuncia cap novetat destacable: continua defensant el model de finançament que ha proposat, i del qual no en sabem la concreció, és a dir, sebre que significarà per a les illes Balears. Això sí, ara ens amenaça que si els partits i les comunitats autònomes no es posen d'acord, imposarà des de Madrid el model que trobi oportú. Si això finalment és així ens podem preparar per rebre una vegada més.

Els pressuposts de les illes Balears per 2009 han d'incoporar el nou finançament i ara per ara no sabem ni com es concretarà ni si estarà en vigor pel 2009. 

El ministre de Cultura passa per les illes, i ha de pasar calor al Museu de Mallorca per donar-se'n compte que aquesta infraestructura cultural ha sofert una total deixadesa inversora per part de l'Estat. Complirà els compromisos i aportarà doblers per les infraestructures culturals de les illes?

Posted in General. Comentaris: (27). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

UN ESTIU MOLT MOGUT

bielbarcelo | 04 Agost, 2008 09:46

A pesar de que algun mitjà de comunicació diu que els blogs dels polítics estan aturats des de mitjans juliol (llevat de'n Grosske, que ara en té dos), la veritat és que la blogosfera no s'atura, com no s'ha aturat l'estiu polític. A les notícies que genera la crisi, la venda o no del R. Mallorca, el canvi de model econòmic,... hem d'afegir a les darreres hores una nova punyalada del govern central contra les illes Balears amb el tema de la cogestió aeroportuària. Després, la visita de ZP per dir-mos que tranquils que a lo millor amb un parell d'anys l'aeroport de Palma també entrarà a la cogestió. La veritat és que ja comencen a cansar un poc les bones paraules. Volem fets.

També la setmana passada declaracions de'n Miquel Nadal recuperant la seva millor versió de les passades eleccions municipals fent un tomb més dins la estratègia del seu partit, que pel que em diuen companys militants seus, no agrada a tothom dins UM. Sobretot perquè no saben cap a on va. O sí.

I per acabar, la presidenta del PP, Rosa Estarás, recordant que el seu partit duu cinc estius consecutius reclamant el canvi de model de finançament. Curiosament els mateixos anys que fa que aquest model va esser imposant pel seu propi partit, quan governava Aznar. 

Posted in General. Comentaris: (37). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent