facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barceló

ES PUJOL, CALA BLANCA I CALA MARÇAL

bielbarcelo | 18 Desembre, 2007 15:32

Aquests darrers dies, després de l'aprovació del projecte de llei de mesures territorials, s'ha avançat cap a l'increment de la protecció de diverses zones. Tal i com defensàvem des del BLOC de bon començament, ara sembla que es donen les circumstàncies necessàries perquè Cala Marçal a Portocolom, sigui protegida per complet. El PP, que ho va poder protegir la pasada legislatura, i no ho va fer, ara hi està d'acord. I Um, que tampoc ho veia clar, ara ha vist la llum. El mateix podem dir amb Cala Blanca (Andratx). Aquestes zones podran ser protegides amb l'acord suficient durant la tramitació de les esmenes al projecte de llei de mesures territorials.

I per altra banda, l'Ajuntament de Santanyí, a proposta del PSM, ha decidit iniciar la tramitació d'un canvi a les normes urbanístiques per impedir nous camps de golf, la qual cosa impediria el projecte des Pujol.

Amb Toni Alorda, Colau Barceló, Miquel A. Bennassar i Pere Bennassar del Bloc per Felanitx.

Amb els companys del PSM d'Andratx.

Posted in General. Comentaris: (229). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

EL PLENARI APROVA EL DECRET LLEI DE MESURES TERRITORIALS

bielbarcelo | 11 Desembre, 2007 18:16

En aquests moments el plenari del Parlament està debatent la convalidació del decret llei de mesures territorials. El PP trasvestit de proteccionista troba que no n'hi ha prou i que s'ha de protegir més. Endavant: així la legislatura en paraules de Biel Vicens serà molt fructífera. Un exemple en pot esser Cala Marçal al Port de Felanitx. La batlessa del PP, té majoria absoluta i pot aprovar la protecció ara mateix. De moment s'abstèn, tot i les propostes del Bloc.

Ara el pròxim capítol serà la tramitació del projecte de llei de mesures territorials que fermarà les desclassificacions d'urbanitzacions ara protegides cautelarment, i que ben aviat es tramitarà.

Posted in General. Comentaris: (1109). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent

CALA BLANCA PROTEGIT

bielbarcelo | 04 Desembre, 2007 10:42

Aquest passat cap de setmana l'Agrupació del PSM d'Andratx va organitzar un sopar per celebrar la protecció de Cala Blanca i Monport a Andratx amb el recent Decret Llei de mesures territorials.

L'agrupació d'Andratx va lluitar molt durant la passada legislatura per aconseguir la protecció d'aquests indrets. En el cas de Cala Blanca és el darrer lloc verge de la costa andrítxola. D'aquí la importància d'aquest acord del Govern impulsat per la Conselleria d'Ordenació del Territori i Mobilitat.

Amb Joan Manera (regidor d'Educació), Biel Vicens (conseller) i Biel Puigserver (regidor de medi ambient).

Posted in General. Comentaris: (111). Retroenllaços:(0). Enllaç permanent