facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

MIQUEL SEGURA I EL COTXE OFICIAL

bielbarcelo | 24 Agost, 2007 15:05

Biel Vicens, reb atacs de l'articulista i assessor "oficial" del PP, Miquel Segura, per haver comès el pecat de denunciar la mala gestió de Mabel Cabrer al front de la Conselleria d'Obres pübliques i Transports. L'evident "xapuça" de les obres del metro i el desastre que s'ha deixat en la gestió del Servei Ferroviari de Mallorca són clars exemples de la ineficàcia del PP i de les seves males "solucions".

Com que Miquel Segura no troba altra cosa més greu, acusa Biel Vicens d'un mal ús del cotxe oficial: diu aquest senyor que sempre té mala bava en els seus escrits i que ha cobrat de molt diverses bandes per assessor a Matas i companyia, que en Biel utilitza el cotxe per anar de la feina a ca seva i viceversa. Primer, si aquest és l'ús que fa en Vicens del cotxe, que ho desconec, aquesta no es una mala utilització del cotxe oficial. Segon, per què Segura no denuncià en el seu dia els alts càrrecs del PP, que abusaven de bon de veres del cotxe oficial per exemple per encàrrecs particulars o per acudir a actes del partit?

 

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (55). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

LA REAL, MENORCA,...

bielbarcelo | 19 Agost, 2007 19:58

Acab d'arribar de La Real. Bon ambient i tranquilitat, després de la decisió de l'Ajuntament de suprimir la Romeria postissa. He pogut conversar amb alguns veïnats i amb alguns dels frares de la Real sobre la situació política actual.

Per cert que no m'he trobat amb cap polític: m'han dit que hi havia n'Eberhard Grosske, però no ens hem topat.

Quant he partit cap a la Real, venia de passar tres dies per Menorca. He aprofitat per carregar piles, i també per fer un poc de feina, atès que varen fer una reunió amb els companys del PSM de Menorca i del Bloc Nacionalista Valencià, per refermar les relacions entre partits nacionalistes, com a garants de governs progressistes i com alternativa al bipartidisme dels partits espanyols. Va ser una reunió profitosa en què varem analitzar les respectives situacions de cada un dels territoris i les accions de futur immediat.

A la foto amb Enric Morera (BNV), Tuni Allès i Eduard Riudavets (PSM)

 

Posted in General. Comentaris: (41). Retroenllašos:(2). Enllaš permanent

XIRINACS

bielbarcelo | 13 Agost, 2007 12:42

Ha mort l'ex-senador i ex-capellà, Lluís Maria Xirinacs. Fins i tot a l'hora de la seva mort va mantenir la reivindicació i la polèmica. Miquel López- Crespí recolleix la seva relació amb el PSM, mentre els diaris espanyols reaccionen amb crítiques.

Avui matí, he anat a Barcelona a l'acte d'homenatge a Xirinacs. A les 10 h. s'ha fet una multitudinària missa a Santa Maria del Mar, i desprès al Fossar de les Moreres un senzill acte d'homenatge amb música i algunes paraules d'amics per recordar la figura de Xirinacs. Al final els Segadors, i unes breus anotacions al llibre de signatures. Crits a favor de la independència i dels Països Catalans.

 

Posted in General. Comentaris: (104). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

NAFARROA BAI NO POT GOVERNAR: LA CRMINALITZACIO DEL NACIONALISME

bielbarcelo | 09 Agost, 2007 08:24

Nafarroa Bai és una coalició nacionalista emergent. Però té un problema: defensa les seves idees amb fermesa i convicció. I per això no la deixaran governar a Navarra.

La decisió del PSOE d'impedir que el PSN faci un pacte de govern amb Nafarroa Bai, em duu a unes quantes conclusions: la primera que la decisió de qui governa a Navarra, es pren des de Madrid, no des de Pamplona, amb tot el que això significa. La segona que el PSOE s'estima més que governi la dreta (la versió navarresa del PP) que governar amb el nacionalisme democràtic. La darrera conclusió: que al PSOE el discurs del PP de que "España se rompe", li ha calat més del que semblava. Fins al punt de permetre que governi el PP, contra l'opinió de les pròpies bases del PSN.

Fa unes setmanes en parlava amb companys de Nafarroa Bai amb els quals vaig coincidir a Santiago. I ens feiem creus tots plegats del que estava passant. Però és que el que ha passat amb posterioritat ha estat pitjor. En definitiva, el PP ha guanyat clarament la batalla, no només perquè seguirà governant Navarra, sinó perquè la construcció d'un Estat plurinacional està cada vegada més alluny, amb el posicionament actual del PSOE.

Posted in General. Comentaris: (28). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PROJECTE NACIONALISTA GALLEC I LES NACIONS SENSE ESTAT

bielbarcelo | 06 Agost, 2007 09:48

Aquest va esser el títol de la conferència que ens va fer Francisco Jorquera, coordinador del BNG i senador, al sopar a la fresca organitzat pel PSM a Porreres. Ens va acompanyar també l'eurodiputat de la coalició Galeuscat- Pobles d'Europa, Ignaci Guardans.

La xerrada ens va permetre veure que, a pesar de la distància, i de les diferents societats que tenim a Galicia i a les Balears, hi ha moltes similituds entre els projectes nacionalistes que defensam, i més ara que tant el BNG com el PSM (amb el Bloc), governam les nosters respectives autonomies amb acords de govern amb el PSOE.

Temes com els problemes de finançament, la llengua, el sentiment nacional, les dificultats per l'avanç de l'autogovern, la necessitat de reivindicar els nostres drets com a poble, demostrar que som forces de govern,.... son alguns dels temes que es varen plantejar.

Posted in General. Comentaris: (23). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent