facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

EL BLOC JOVE PRESENTA EL PROGRAMA DE JOVENTUT

bielbarcelo | 30 Abril, 2007 08:37

Dissabte presentàrem el programa de joventut del BLOC Jove.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (19). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

ELS CANDIDATS DEL BLOC FEIM PUBLIC EL NOSTRE PATRIMONI PERSONAL

bielbarcelo | 27 Abril, 2007 10:45

Avui els candidats del BLOC a l'Ajuntament de Palma, Govern i Consell, hem fet pública la relació dels nostres béns. El compromís és que d'aqui quatre anys, tornariem fer pública aquesta declaració de patrimoni, amb l'objectiu de la màxima transparència i honestedat.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (65). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

IMPOSSIBLE DEBAT ENTRE CANDIDATS

bielbarcelo | 26 Abril, 2007 09:56

Finalment sembla que serà molt dificil que hi hagi un debat entre candidats al Govern i entre candidates al Consell. El PP, PSOE i UM han posat tantes condicions que serà gairebé impossible que s'arribi a fer. Pens que els ciutadans mereixen un debat entre els quatre candidats al Govern, i entre les candidates al Consell. Però el PP no vol debat al Govern, només al Consell, el PSOE vol debats de dos, i que no siguin a IB3, i UM, vol que es facin els debats en "lloc neutral", i que si no es fa el debat del Govern, no vol participar en el debat del Consell.

 

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (16). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

EL CANVI EN POSITIU

bielbarcelo | 23 Abril, 2007 14:11

Si voleu conèixer les meves propostes com a candidat a president del Govern, veniu demà a la conferència que faré amb el títol El canvi en positiu a la seu de la Once (carrer Manacor de Palma) a les 20 h.

Posted in General. Comentaris: (36). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

ENTREVISTA A L'AVUI

bielbarcelo | 22 Abril, 2007 13:07

Per llegir l'entrevista, pitjau aquí.

Posted in General. Comentaris: (21). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

EL BLOC PER MALLORCA A BARCELONA

bielbarcelo | 19 Abril, 2007 18:19

Ahir vespre vaig esser a Barcelona amb els estudiants mallorquins i menorquins. M'acompanyaren en Miquel Angel Llauger  i el cap de llista del PSM-Verds de Menorca, n'Eduard Riudavets. Va presentar l'acte el periodista Sebastià Bennassar.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (37). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

EIVISSA PEL CANVI

bielbarcelo | 17 Abril, 2007 08:39

Ahir, varem esser a Eivissa i a Formentera i ens varem veure amb els companys d'Eivissa pel Canvi i de Gent per Formentera.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (37). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

REP┌BLICA, PROGRESSISTES PEL BLOC, CANDIDATURES D'ANDRATX, LLUCMAJOR, LLORET....

bielbarcelo | 15 Abril, 2007 10:37

Ahir es varen produir diversos actes de commemoració del 76 aniversari de la II República. A Palma, ens varem reunir a la plaça de Cort, i ens vàrem banyar per la República. Això sí, el dinar previst per desprès a ses Voltes es va suspendre. Margalida Capellà, Magdalena Nebot i Biel Riera ens varen dirigir unes paraules per recordar els valors de la república i les persones que foren perseguides per aquests ideals.

També es celebraren diversos actes a Porreres, Calvià, Bunyola i Pollença, amb participació en tots ells de membres del Bloc i del PSM. Avui també, n'hi ha tota una sèrie de prevists.

El divendres vespre es presentà la plataforma d'independents que dona suport al BLOC per Mallorca, Progressistes pel Bloc: Cathy Sweeny, Margalida Capellà, Toni Bennassar, Toni Llull, Nico Ibarra, Pere Morey, Jaume Corbera, Antònia Vicens,.... Varem fer una bona festa al Populart de Palma.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (36). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent