facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

JA N'HI HA PROU

bielbarcelo | 31 Marš, 2007 10:45

Accediu aqui per veure els videos de Ja n'hi ha prou.

Posted in General. Comentaris: (35). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

ACABAR DE MATAR EL TURISME DE CALA MAJOR

bielbarcelo | 30 Marš, 2007 06:04

L'Ajuntament de Palma pretèn aprovar una normativa que permeti el canvi d'usos hotelers a ús residencial a Cala Major.

Cala Major ha passat de tenir 30 hotels en els millors moments del turisme, als actuals 6 hotels de la passada temporada, dels quals 2 aquest hivern han tancat les portes, podria esser que definitivament.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (11). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

NACIONALISMES EXACERBATS

bielbarcelo | 29 Marš, 2007 10:24

Ahir, Miquel Segura dedicava un article a l'UH sobre el seu viatge a Mostard i Sarajevo, i, com aquell que no vol la cosa, em recomanava un viatge cap aquella zona per veure les conseqüències del "nacionalisme exacerbat" a l'antiga Iugoslàvia.

Ahir vespre mateix,  estava veient als informatius, les terribles imatges de la violència a Iraq. Policies xietes mataren 70 sunis en venjança per un atemptat anterior que havia provocat 85 morts. I això, per desgràcia és molt semblant cada dia.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (38). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PER ESSER DEL MALLORCA HAS D'ESSER D'EN GRANDE?

bielbarcelo | 27 Marš, 2007 09:54

Diumenge vespre al programa d'en Beltrán a IB3 televisió, en Vicente Grande, president del Reial Mallorca manifestà que hi havia uns partits polítics que estimaven el Mallorca i uns altres que no, concretament els comunistes i el PSM. Tot en relació al suport als seus macroprojectes de construcció de torres, un nou estadi i urbanització annexa.

És a dir que per esser del Mallorca has d'estar d'acord amb les idees constructores d'en Grande.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (19). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

CANDIDATS, BLOC PER PALMA, PROGRESSISTES PER FELANITX (ARA BLOC PER FELANITX), ANDRATX I SENCELLES

bielbarcelo | 25 Marš, 2007 17:09

 

Ahir matí mentre presentàvem els candidats municipals del PSM, Bloc i candidatures independents, el BLOC per Palma aprovava el programa municipal.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (26). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PREACORD D'AMPLIACIO DEL BLOC

bielbarcelo | 21 Marš, 2007 11:08

 
Reunits Gabriel Barceló Milta i Joana Lluïsa Mascaró Melià actuant en nom i representació del PSM-ENTESA NACIONALISTA DE MALLORCA, Eberhard Grosske Fiol i Miquel Àngel Llauger Rosselló actuant en nom i representació d'ALTERNATIVA Esquerra Unida-Els Verds, i Joan Lladó Binimelis actuant en nom i representació d'ESQUERRA REPUBLICANA, 

Tots es reconeixen mútuament la representació amb la qual compareixen i ACORDEN

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (41). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

SE LLAMAR┴ SON DURETA

bielbarcelo | 20 Marš, 2007 15:35

El Govern del PP té mala consciència amb el nou hospital, i per això enlloc de dir-li Son Espases, li diu son Dureta. Així surt a la publicitat que estan fent a OPIS i als diaris (publicitat majoritàriament en castellà, per cert). Si l'actual hospital de Son Dureta es diu així, és perquè la possessió on està tenia aquest nom. I per això Son Moix és Son Moix i Son Llàtzer és Son Llatzer.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (7). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PROU, SALVEM MALLORCA

bielbarcelo | 18 Marš, 2007 09:51Les expectatives es varen complir, tot i els dubtes inicials, i la manifestació va esser un exit: els manifestants anaven entrant a la plaça Major, i encara hi havia gent que sortia de la plaça d'Espanya; els trens de la part forana, anaven tan carregats, que passaven de llarg per les estacions dels pobles i deixaven a la gent esperant els següents trens.

Evidentment la guerra de xifres de sempre: 30.000 segons El Mundo, 35.000 segons la policia local, 50.000 segons la policia nacional, 60.000 segons els organitzadors. En tot cas, molts, milers de mallorquines i mallorquins que volen pensar en quina Mallorca deixam als nostres fills i nets.
 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (14). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent