facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

PRESË INCONDICIONAL PER HIDALGO I GIBERT

bielbarcelo | 31 Gener, 2007 12:47

L'Audiència ha dictat un acte estimant la petició del fiscal i ha ordenat presò sense fiança durant dos mesos per Hidalgo i Gibert. Tots aquells que volien minimitzar el cas de corrupció i que deien que això ja havia acabat ara queden en entredit.

Si l'Audiència Provincial ha dictat aquesta ordre de presó provisional és que considera correctes els arguments del fiscal, que alguns mitjans propers a la dreta havien considerat desmuntats totalment. I ara què en diran?

S'ha d'exigir una vegada més la compareixença de'n Matas davant el Parlament per donar explicacions. 

 

Posted in General. Comentaris: (12). Retroenllašos:(1). Enllaš permanent

M╔S CORRUPCIË: QUAN ATURAR└ AIXĎ EN MATAS?

bielbarcelo | 30 Gener, 2007 11:30

A les dimissions/cesament dels batles de ses Salines i Andratx per temes de corrupció urbanística, s'ha sumat la del batle de Santa Margalida pel cas cintes. Hem de recordar que encara tenim oberts casos a Llucmajor, Inca,... i varis més a l'illa d'Eivissa (els batles de Sant Josep i Santa Eulària també estan imputats en casos de corrupció urbanística).

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (15). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

PRESENTACIO LLIBRE DEL PSM A INCA I ACTE A SANT JOAN DE SALVEM ES TURË

bielbarcelo | 29 Gener, 2007 11:23

Divendres vespre a Inca, varem presentar el llibre dels 30 anys del PSM, davant un nombròs públic que omplí la sala del claustre de Sant Domingo. Va fer la presentació la portaveu del PSM d'Inca, Xisca Vives, i varem intervenir en Bernat Amengual i jo. A l'acte aprofitàrem per fer un present a dos històrics del progressisme d'Inca: Llorenç Rigo i Guillem Coll.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (21). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

REIVINDICACIË A SANT JOAN, A LA REAL I ALTRES ACTES

bielbarcelo | 26 Gener, 2007 16:13

Vos convid a tota una sèrie d'actes que es faran els pròxims dies:

27 de gener, dissabte, 17 h.

TORRADA REIVINDICATIVA A SANT JOAN

Els veïns dels carrers Mirador, Escaleta, Vent i Amistat del poble de *Sant Joan* ens conviden per aquest *dissabte dia 27 a les 17 h* a una trobada i torrada reivindicativa al carrer Mirador. Amb aquest acte pretenen, donar a conèixer el seu rebuig a les construccions desmesurades que es volen dur a terme a aquesta zona. Construccions fora mida i moltes vegades al llindar de la Llei, que volen aturar per conservar la tranquil·litat del poble.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (17). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

DESEMBARCAMENT MADRIDISTA DE LA M└ D'EN MATAS

bielbarcelo | 24 Gener, 2007 09:03

MADRID ME MATAS

Des de que el president del Govern, Jaume Matas, va estar de ministre per Madrid, un dels seus objectius ha estat la madrinyelització de la vida política, cultural i social de les illes. Aquestes relacions personals de la seva època de ministre han estat especialment visibles en el desembarcament de tota una sèrie de grans empreses espanyoles que han aconseguit els grans contractes en infraestructures d'aquesta legislatura (autopistes d'Eivissa i de Mallorca, per exemple). Així, les empreses de Florentino, de Villar Mir, i altres han estat les grans beneficiades de la política de'n Matas. A vegades en detriment de les empreses mallorquines.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (35). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

LA PRESA DE PEL DE LA HIPOTECA JOVE

bielbarcelo | 23 Gener, 2007 16:29

Ahir, roda de premsa de Matas i Cabrer, per anunciar l'"èxit" de la hipoteca jove. Amb els preus de l'habitatge pels niguls,- i segueixen pujant-, amb les dificultats de tota una sèrie de col·lectius per accedir a un habitatge digne (els joves, els mileuristes, els immigrants,...), amb els preus dels lloguers al mateix nivell que els de les hipoteques,... el govern d'en Matas aquesta legislatura tan sols ha estat capaç de posar en marxa la "hipoteca jove". Cap altra mesura digna de destacar per afavorir la solució d'aquest greu problema.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (26). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

ANDRATX. SALVAREM CALA BLANCA?

bielbarcelo | 21 Gener, 2007 09:16

Ahir de matí varis centenars de persones ens trobarem a Cala Blanca, pràcticament l'únic lloc verge de la costa andritxola, però amenaçat per una urbanització en marxa. Els promotors, cerquen la via dels fets, i han asfaltat el camí i començat a fer la dotació de serveis. Dilluns el ple del Consell de Mallorca té la oportunitat de desclassificar aquest urbanitzable i protegir aquest indret.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (27). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

EL BLOC PER MALLORCA REIVINDICA L'HABITATGE A LA REVETLA DE SANT SEBASTI└

bielbarcelo | 20 Gener, 2007 09:19

Plaça de santa Eulària, revetla de sant Sebastià, un temps més calòros del normal (coses del canvi climàtic), pomades, jazz (entre grup i grup, música del dj del BLOC - n'Aparicio-),.... El BLOC per Mallorca (PSM-Entesa nacionalista, EU i EV) monta paradeta amb reinvindicació inclosa: un petit pis empaperat de notícies periodístiques sobre l'habitatge: les dificultats dels joves i altres col·lectius per trobar habitatge, les hipoteques, l'encariment dels preus dels pisos, els sous baixos, els lloguers cars, les nul·les polítiques del Govern i Cort,...

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (7). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent