facebook twitter flickr youtube Sindicacio

Menu:

Perfil al Facebook de Biel Barcelˇ

EL BLOC PER MALLORCA HA ESTAT A LA MANIFESTACIO PER L'AUTODETERMINACIË.

bielbarcelo | 30 Desembre, 2006 21:58

Avui horabaixa varis milers de persones ens hem manifestat per l'autodeterminaciˇ amb motiu de la Diada de Mallorca. El Bloc (PSM-Entesa Nacionalista i EU-EV) hi hem estat juntament amb altres partits nacionalistes i entitats socials. Quan he arribat les preguntes dels periodistes giraven entorn de la manifestaciˇ, per˛ sobretot les reaccions a l'atemptat de Madrid

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (30). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

LA PAU ESTRONCADA

bielbarcelo | 30 Desembre, 2006 21:48

Avui de matÝ hem tengut la pitjor notÝcia que podia arribar per acabar l'any. Un atemptat a l'aeroport de Madrid era la manera que ETA ha utilitzat per anunciar que la "treva permanent" s'ha acabat. A hores d'ara hi ha dues persones desaparegudes, i una esperanša de pau que se'n va.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (9). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

NOUS CANDIDATS DEL PSM-ENTESA NACIONALISTA

bielbarcelo | 29 Desembre, 2006 07:18

Aquesta darrera setmana de l'any en el PSM hem tengut una intensa activitat municipal. Tant Ús aixÝ que aquests dies les respectives agrupacions han triat els tres caps de llista de Marratxi, sa Pobla i Lloseta. A Marratxi repetirÓ l'actual regidor, en Joan Francesc Canyelles, a sa Pobla renovam llista i agafa el relleu en SebastiÓ Gallardo, un jove llicenciat en dret, i a Lloseta la nostra aposta serÓ un altre jove, en Joan Servera. En el cas de sa Pobla tambÚ tenim la n˙mero 2 de la llista, na Margalida PizÓ, una jove del sector de la pagesia. (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (34). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

EL BLOC PER MALLORCA S'AMPLIA

bielbarcelo | 28 Desembre, 2006 18:02

Nous partits s'afegeixen al BLOC per Mallorca. Avui matÝ a la roda de premsa que hem fet de la Plataforma 31 de desembre per convocar la manifestaciˇ unitÓria i el concert per la Diada de Mallorca, erem plegats els partits del BLOC per Mallorca (PSM-Entesa Nacionalista i Alternativa EU-EV), a mÚs d'Esquerra i Entesa.

31-D

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (20). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

FEDERACIO LLULL: AVANCEM JUNTS

bielbarcelo | 27 Desembre, 2006 22:23

Avui vespre he estat a l'acte de la Federaciˇ Llull que ha tengut lloc al Teatre Municipal de Palma. La Federaciˇ Llull aplega les principals entitats en defensa de la cultura i llengua catalanes d'arreu dels Pa´sos Catalans: l'Obra Cultural Balear, Omnium Cultural i Acciˇ Cultural del PaÝs ValenciÓ.

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (67). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

DIADA DE MALLORCA

bielbarcelo | 26 Desembre, 2006 19:43

El 31 de desembre es celebra la Diada de Mallorca. El 31 de desembre de 1229 marca el nostre origen com a poble, uns fets hist˛rics que uneixen la nostra terra a la resta de terres de llengua i cultura catalanes. (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (77). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

BONES FESTES A TOTS

bielbarcelo | 24 Desembre, 2006 17:31

TORNA NADAL

L'arbre desvella sons i el vent escriu

ratlles de llum damunt la pell de l'aigua.

Tot Ús misteri i claredat extrema.

Torna Nadal i torna la pregunta.

┐Proclamarem la pau amb les paraules

mentre amb el gest afavorim la guerra?

Miquel MartÝ i Pol

Vull desitjar-vos a tots que passeu un bon nadal i que el 2007 es compleixin els vostres desitjos.

Posted in General. Comentaris: (23). Retroenllašos:(0). Enllaš permanent

CARTA ANĎNIMA SOBRE ANDRATX

bielbarcelo | 22 Desembre, 2006 07:31

He rebut una carta an˛nima sobre el cas voramar. No sÚ que fer: trobau que he de demanar una reuniˇ al Fiscal General? Creis que em rebrÓ? Tampoc no sÚ si donar-li molta credibilitat. Aix˛ haguÚs pensat jo de tot d'una, per˛ si una telefonada an˛nima por provocar tot tipus de reaccions, una carta an˛nima encara tÚ mÚs substÓncia.

BÚ, per si es del vostre interŔs aquÝ la reproduesc:

 (Segueix)

Posted in General. Comentaris: (19). Retroenllašos:(2). Enllaš permanent